Program za roditeljstvo

„Najveće nasledstvo koje možemo ostaviti svojoj deci su lepe uspomene“
Bojana Stanković

program-roditeljstvo-institut-edepa-srecna-porodica

Edukacija roditelja

Pomoći roditeljima da savladaju određene neophodne veštine i dobiju informacije koje će im mnogo pomoći i uštedeti vremena i dati pozitivne rezultate u odgajanju dece.

"Ne postoji roditelj koji ne voli svoje dete, ali većina nas pravi greške u roditeljstvu najčešće iz neznanja". Svako dete je individua za sebe i na jedinstven način prima i pruža ljubav. Na jedinstven način razvija svoje sposobnosti, prima i pruža informacije. Najgore od svega što može da se uradi, jeste da se dete poredi sa drugom decom.

Kada naučite „kako“ da primenite određene veštine i saznate „zašto“ je to korisno za vas i vaše dete, uštedećete mnogo vremena i smanjiti stres koji se prirodno stvara kroz odgajanje dece. 

 

Osvestiti i prikazati teoretski i praktično

Tokom edukacije putem primera, teorije i vežbi sa obaveznim pratećim pisanim materijalima, želimo da vam prenesemo informacije i veštine koje će vam pomoći da njihovom primenom olakašate jedan od važnijih segmenta svog života, a to je roditeljstvo.

Benefiti:

  • Emocionalna stabilnost
  • Bolji partnerski odnosi
  • Kreativniji i produktivniji u karijeri

Naši edukatori za roditeljstvo

Bojana Stanković - dugogodišnji direktor predškolskih ustanova, majka dvoje dece, NLP trener, autor knjige “Deca uče od nas”. Bojana se bavi istraživanjima na temu - Zašto su neka deca srećnija i uspešnija od druge dece i koji su to u današnjem digitalnom dobu spoljašnji faktori koji pozitivno i negativno utiču na mentalni i emocionalni razvoj dece.

Koordinator - Nevena Popović, profesor srpskog jezika i književnosti

Na sajtu www.edurazvoj.com možete pratiti blogove koje Bojana piše i koji nastaju kao rezultati istraživanja.