Program za vrtiće

„Budite tuđoj deci sve ono što želite da neko bude vašoj deci“
Bojana Stanković
razvoj-kompetencija-vaspitaca-edepa

Edukacija vaspitača

Program je namenjen vaspitačima i svima koji imaju kontakt sa decom u radu (vaspitači, med. sestre, pedagozi, učitelji, treneri...).

Najvažniji, najzanimljiviji i najodgovorniji posao je rad sa decom, tj. obrazovanje dece. Uloga vaspitača je i te kako važna za podsticaj razvoja dečijih interesovanja, govora, usvajanja znanja i ponašanja.

Ako u kući dete uči oponašajući roditelja, u vrtiću dete uči oponašajući vaspitača. Takođe, veliki značaj kod roditelja u odabiru vrtića ima vaspitač. Roditelju je najvažnije da mu je dete emotivno, socijalno i mentalno zbrinuto i zadovoljno.

Pored formalnog obrazovanja neophodno je razvijati emocionalnu i socijalnu inteligenciju, komunikacione veštine i raditi na ličnom zadovoljstvu. Dete voli da gleda zadovoljno lice, a oponaša vaspitača koji provodi sa njim vreme u vrtiću. 

Kroz naš program za vaspitače ćete naučiti i razviti neophodne veštine koje će vam pomoći da budete zadovoljni sobom i širite zadovoljstvo u kolektivu.

Prezentovati praktično i teoretski

Tokom edukacije putem primera iz prakse, ličnih primera i vežbi praćene pisanim materijalom, želimo da vam prenesemo veštine koje će vam olakšati rad u kolektivu sa kolegama i sa decom.

Benefiti:

  • Lično zadovoljstvo
  • Kreativniji i produktivniji u karijeri
  • Manje stresa u kolektivu i bolji međuljudski odnosi

Naši edukatori za vaspitače

Bojana Stanković - dugogodišnji direktor predškolskih ustanova, NLP trener

Koordinator - Nevena Popović, profesor srpskog jezika i književnosti

Zadovoljan vaspitač – zadovoljno dete – zadovoljan kolektiv = kvalitetan vrtić = zadovoljan roditelj